Anti allergische gelnagels

Ons verhaal

Anti allergische gelnagels

Bij een kleine minderheid van mijn cliënteel komt het voor dat mensen (plots) allergisch reageren op het acryllaat bestanddeel in gels en dus hypo-allergene nagelproducten nodig hebben.

De allergische reactie uit zich in zwelling, roodheid, jeuk en soms het open springen van de huid aan de vingertoppen. Het is helemaal niet fijn en erg pijnlijk om allergisch te reageren op gelnagels.

Geen nood! Voor deze mensen hebben wij een assortiment aan hypo-allergene gels, waardoor iemand die allergisch is, toch haar gelnagels kan behouden.

Statistisch gezien komt het niet erg vaak voor dat mensen allergisch reageren op gel. Acrylaten-vrije gels bestaan niet, maar met de Powergel van Magnetic is een allergie zo goed als uitgesloten. Deze speciaal ontwikkelde gel, bevat minder acrylaten dan een gewone gel. Je kan dus op je beide oren slapen na een bezoek aan de nagelstudio!

Het resultaat van een ‘anti allergische gel’ is even mooi dan bij een gewone gel.

Heb je toch per ongeluk een allergische reactie opgelopen omdat je niet wist dat je allergisch bent?

Neem dan onmiddellijk contact op met mij! Ik kan je helpen de klachten te verzachten zonder dat je je gelnagels onmiddellijk moet laten verwijderen.