Pedicure met Gellak

Ons verhaal

Pedicure met Gellak

Voor een weldaad aan de voeten kan je bij Beauty for Nails terecht voor een cosmetische pedicure met gellak op je tenen (natural nail treatment).

Deze pedicure is louter esthetisch van aard. Een cosmetische pedicure is geen overbodige luxe! Elke dag dragen onze voeten ons volledige lichaam en leggen ze tientallen kilometers af. Daarom is het heel belangrijk om hen met veel zorg en liefde te behandelen.

Of je nu jong bent of wat ouder, het speelt allemaal geen rol. Mooie en verzorgde voeten zijn niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner een absolute must!

Ik heb een achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring als medische pedicure of wel gespecialiseerd voetverzorgster. Je voeten zullen met de grootste zorg behandelt worden. Uit zakelijke overweging besloot ik begin 2022 mijn activiteiten als medische pedicure af te bouwen. Sindsdien ligt onze focus vooral op de esthetische aard van de behandeling. Je kan wel nog steeds een supplement ‘eelt wegsnijden’ bijboeken (aanvullend op een gellak behandeling). Bovendien zal ik het vanuit mijn jarenlange ervaring niet kunnen laten om indien nodig mijn medische advies aan je mee te delen. (Dit inzake schimmelnagels, ingegroeide teennagels en eventuele andere nagelziektes of nagelafwijkingen. Zoals steeds is het allerbelangrijkste voor mij dat je natuurlijke nagels (en dus ook voeten) perfect verzorgd en in topconditie zijn.