Aurélie

BEAUTY FOR NAILS

Aurélie

Hoi hoi,

Ik ben Aurelie en samen met mijn vriend Glenn, 3 dochters en pluszoontje woon ik in Tessenderlo. Een lekker druk leventje!

Maar ik zou het niet anders meer willen! Ik probeer toch één avondje door de week vrij te maken om met mijn vriendinnen te gaan sporten. Diegenen die met kennen, weten wat ik het liefst van alles doe… shoppen! Jaaa shoppen! (Volgens Sofie ben ik een beetje shop verslaafd). Maar wie shopt er nu niet graag he?

In Maart 2022 volgde ik de opleiding ‘Pedicure en Gellak’ bij Sofie in haar Academy. (Ja, Sofie geeft ook les 😉)
Ik voelde meteen dat het iets voor mij was, en dat dat hetgeen is waar ik gelukkig van word! Jullie met mooie verzorgde voetjes naar huis laten gaan! Daarna volgde ik de opleiding Spraytanning en Lashlift (Wimperlift). En binnenkort breiden mijn behandelingen nog uit met Wimperextentions!

Sinds Juni 2022 ben ik naast mijn job in het rusthuis, zelfstandige in bijberoep en werk ik deeltijds bij Sofie in de zaak. Ik doe dit met hart en ziel! Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen! Ik wil nog veel bijleren en volg nog regelmatig bijscholing. Mogelijks schrijf ik me in 2023 in voor de Basisopleiding tot Nagelstyliste bij Sofie. Nagelstyliste worden zou ook echt iets voor mij zijn!

Voor nu zorg ik er vooral voor dat jullie elke keer opnieuw, met mooie verzorgde voetjes, wimpers, of .. een mooi bruin kleurtje bij ons kunnen buiten wandelen!

Nog even op een rijtje: Bij mij kan je terecht voor de behandelingen:

  • Pedicure
  • Gellak
  • Spraytan
  • Lashlift
  • Wimperextentions

Tot snel!
Liefs Aurelie