Bruidsnagels

Ons verhaal

Bruidsnagels

Op je trouwdag wil je natuurlijk een onweerstaanbare bruid zijn met een schitterend trouwkleed, een mooi kapsel en mooi verzorgde handen en nagels. Iedereen wil je trouwring bewonderen, dus mooie verzorgde handen en bruidsnagels zijn die dag zeker heel belangrijk.

Je kan je gelnagels helemaal aanpassen aan je trouwkleed. Ik zoek een kleur dat er perfect bij past en ik kan je nagels eventueel versieren (met bloemetjes, steentjes,..) zodat deze één geheel vormen met je juwelen van de dag. Dit kan erg sober en charmant, maar ook heel feestelijk en fantasierijk.

Heb je gekozen voor gelnagels op je huwelijksdag, dan kom je best vier weken voor je bruiloft je bruidsnagels een eerste maal laten plaatsen. Vier weken later, de dag voor je bruiloft, kom je je definitieve gelnagels laten plaatsen.

Op deze manier heb je een maand van tevoren kunnen wennen aan het gevoel (al dan niet langere) gelnagels te hebben en weet je zeker dat de dag van je huwelijk je nagels helemaal perfect zitten en je niet zullen hinderen.

Je hebt na je huwelijksdag nog ruim vier weken plezier van deze mooie nagels. Ideaal voor wie onmiddellijk daarna op huwelijksreis vertrekt!

Uiteraard zijn ook de moeder, zussen, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruid meer dan welkom in mijn nagelsalon.