Wie ben ik?

BEAUTY FOR NAILS

Wie ben ik?

Welkom lieve klant,

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Je ervaring bij Beauty for Nails begint wanneer je hieronder aan de pagina je eerste afspraak inplant. Ik verwijs je graag door naar mijn online booking systeem op deze website.

Daar kies je de behandeling en de datum naar keuze en je eerste afspraak is ingepland!

De dag van je afspraak…

Je komt aan bij mijn salon in een rustige straat… Meilrijk 32, 3290 Deurne (Diest). Mijn salon maakt deel uit van onze gezinswoning in een landelijke omgeving. Onze oprit is ruim en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Zodra je naar binnen komt ga ik je vragen om je jas weg te hangen, je handen te wassen en even te gaan zitten in een zeteltje voor onze gezellige haard in de nagelstudio.

Als ik nog bezig ben met het afronden van de vorige behandeling, is dit het ideale moment voor jou om in alle rust naar de mogelijke kleurtjes voor op je nagels te kijken. Geloof mij, je zal eventjes zoet zijn met het doornemen van alle color-pops, want ik heb meer dan 1000 mogelijke kleuren lak in voorraad! (Oeps, I am an addict 😉)

Zodra het jou beurt is, zal ik een korte intake van 10 minuten met je houden. Hier bespreken we niet alleen de details van je eerste afspraak, maar ook een lange termijn plan om ervoor te zorgen dat jouw droomnagels worden bereikt.

Ik bepaal samen met jou de perfecte vorm en de juiste kleur voor je nagels en ik leg je met plezier uit hoe jij het beste thuis met je nagels omgaat, zodat je nagels ten allen tijde in topconditie blijven.

In mijn salon heb ik plat en bruisend water, cola zero, koffie, thee of een aperitiefje (met of zonder alcohol) om je helemaal tot rust te laten komen.

Daarna gaan we je gelnagels plaatsen en verzorgen en praten we (of zwijgen we een beetje dat mag natuurlijk ook 😊) over wat je maar wil. Mijn lievelingsonderwerpen zijn reizen, lekker eten, kinderen, relaties, gezondheid, vrouwelijk ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Ik hou ervan om te kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook voor een diepgaand gesprek ben ik steeds te vinden 😉 Zelf ben ik gehuwd met Rinaldo en heb ik een zoontje van 6 jaar, onze Yentl 😊 Die zal je vast en zeker eens ontmoeten in mijn salon!

We sluiten de behandeling af met het wassen en verzorgen van je handen en natuurlijk (indien jij dit wenst) de instagram fotoshoot. Ik zal verzorging voor thuis aanbevelen en je voorbereiden op je vervolgafspraakje die je dan indien gewenst meteen ook kan inplannen.

Ik kijk er naar uit je te mogen verwennen!

Veel liefs Sofie